AgrOccasions

AGROTECHNIEK MET HOGE
KWALITEIT EN EEN LAGE DREMPEL


Organisatie > samenwerkingsverbanden

Samenwerking met andere bedrijven

 Qtrac

Qtrac BV is een nieuw bedrijf, dat zich volledig gaat richten op het uitbouwen van de verkoop- en serviceorganisatie in de drie Noordelijke provincies. Qtrac is gevestigd aan de Wissel 1 te Sint-Annaparochie en zal zich exclusief gaan inzetten voor verkoop en marketing van de Kubota ‘AM’-lijn.

Website: www.qtrac.nl

 Agrotec Noord

Agrotec Noord B.V. is een handelsorganisatie die een aantal aan veehouderij en aardappeltechniek gerelateerde merknamen vertegenwoordigt.

De Agrotec Noord formule is erop gericht om, door middel van een slanke organisatie, fabrikant en machinegebruiker dichter bij elkaar te brengen. Agrotec Noord heeft als doelstelling om actief te zijn in de veehouderij- en aardappeltechniek-markt in Friesland en Groningen. Het nastreven van een betere uitgangspositie op de thuismarkt en korte lijnen zonder tussenschakels zijn enkele drijfveren achter dit concept.

Website: www.agrotecnoord.nl 

 

HD van Dijk Duurzame Reinigingsmachines:

De visie op de wereld om ons heen verandert snel. Dat geldt zeker als het gaat om duurzaamheid, betrouwbaarheid, hygiëne, efficiëntie en persoonlijke veiligheid.

Regelgeving volgt regelgeving in een steeds hoger tempo op. Hierdoor hebben bedrijven en instelling steeds meer behoefte aan partners die samen met hen kijken naar werkbare oplossingen voor een schone en veilige werk- en leefomgeving.

HD van Dijk is een innovatieve en flexibele partner, die samen met haar klanten kijkt naar de meeste efficiënte, duurzame en unieke kwaliteitsoplossingen op maat.  Dit door persoonlijk contact, waarbij objectief onafhankelijk advies wordt gegeven op basis van meer dan 30 jaar ervaring en vakmanschap.

Website: http://www.hdvandijk.nl

BPF

 
PF heeft als doel om meer bedrijven in de agrarische sector kennis te laten maken met precisielandbouw en dan vooral met variabele toepassing binnen het perceel. Door de vernieuwing van het machine park bij vele collega’s is de techniek om dit uit te voeren al aanwezig op de bedrijven. Door gebruik te maken van de juiste software kan hier met relatief lage kosten een begin gemaakt worden met dit onderdeel van precisielandbouw.

Website: www.bpfarming.nl 

FOLLOW US:


CHECK ALSO:

        

COPYRIGHT 2016 MIJNO VAN DIJK

VERKOOP

Mijno van Dijk: 0653 - 201983
Johannes de Best:  0630 - 705158

CONTACT US:

Mijno van Dijk Mechanisatie

Hemmemaweg 20
9076 PH St. Annaparochie
Tel: + 31 (0)518 402215
Email:
info@mijnovandijk.nl