AgrOccasions

AGROTECHNIEK MET HOGE
KWALITEIT EN EEN LAGE DREMPEL


Onze goed opgeleide en gemotiveerde monteurs kunnen in de prima geoutilleerde werkplaats u, adequaat en efficiënt bedienen.

Het opleiden van jonge technische mensen staat bij ons hoog in het vaandel. Als erkend Kenteq (v.h. SOM)-leerbedrijf zijn er, onder deskundige begeleiding voortdurend twee jonge mechanisatie monteurs in opleiding. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met onderstaande faciliteiten en services.

werkplaats > keuringen

Erkend SKL trekker keurings-station sinsd 2002

Onder het motto “niet praten maar doen”, waren wij in 1991 in Friesland het eerste bedrijf met een 'BP-IMAG' trekkerkeuringsstation. In 2002 is ons station officieel erkend door SKL (Stichting Kwaliteitseisen Landbouwtechniek).
Mijno van Dijk Mechanisatie mag onder auspicien van SKL officieel keuringen uitvoeren. Onze gecertificeerde keurmeesters hebben veel ervaring en hebben aandacht voor een stuk preventieve veiligheid van uw trekker!
Met onze nieuw aangeschafte, moderne apparatuur voldoen wij aan de nieuwste normen.

  • Nieuwe computergestuurde vermogensrem waarmee ook tractoren met de nieuwste Common Rail motor techniek nauwkeuriger gemeten en afgeregeld kunnen worden
  • Voorzien van de nieuwste software met database van de allernieuwste typen tractoren.
  • Remvertragingmeter voor het bepalen van een (veilige?) remweg
  • Brandstofverbruikmeter

Voorkom stilstand en problemen door achterstallig onderhoud en laat uw trekker al of niet gecombineerd met een onderhoudsbeurt op ons bedrijf controleren door onze deskundige vakmensen. Uw machines, uw medewerkers én uw gewas zijn het waard!

FOLLOW US:


CHECK ALSO:

        

COPYRIGHT 2016 MIJNO VAN DIJK

VERKOOP

Mijno van Dijk: 0653 - 201983
Johannes de Best:  0630 - 705158

CONTACT US:

Mijno van Dijk Mechanisatie

Hemmemaweg 20
9076 PH St. Annaparochie
Tel: + 31 (0)518 402215
Email:
info@mijnovandijk.nl