AgrOccasions

AGROTECHNIEK MET HOGE
KWALITEIT EN EEN LAGE DREMPEL


Onze goed opgeleide en gemotiveerde monteurs kunnen in de prima geoutilleerde werkplaats u, adequaat en efficiënt bedienen.

Het opleiden van jonge technische mensen staat bij ons hoog in het vaandel. Als erkend Kenteq (v.h. SOM)-leerbedrijf zijn er, onder deskundige begeleiding voortdurend twee jonge mechanisatie monteurs in opleiding. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met onderstaande faciliteiten en services.

werkplaats > welkom

SERVICE
Airco
Voor onderhoud aan uw airco unit gebruiken we de modernste apparatuur. Controle, afvullen en reinigen van uw aircosysteem is voor ons dan ook geen probleem.

Slangen persen
Lekke hydrauliek slang of op zoek naar een speciale maat? Wij kunnen uw hydrauliek slangen repareren of persen. Met de grote pers kunnen hydrauliekslangen tot 2" probleemloos geperst worden.

Banden
Wij beschikken over een bandendemontagemachine waarmee we in staat zijn om de grootste banden snel te wisselen of te repareren.

Uitlijning
Met behulp van laser techniek kunnen wij uw trekker of machine zeer nauwkeurig uitlijnen.

Draaibank
In onze goed geoutilleerde werkplaats kunnen we u adequaat en efficiënt bedienen. Tevens kunnen we met onze draaibank onderdelen op maat maken.

Service auto
Onder het motto "Soepele service bij jo op 't hiem" beschikken wij over een drietal servicewagens, waarmee op locatie storingen verholpen en reparaties uitgevoerd kunnen worden. ”SOS”-storingsdienst voor ’s avonds en in het weekend, direct opro

AANBIEDING
SERVICE / ONDERHOUD
KEURINGEN

FOLLOW US:


CHECK ALSO:

        

COPYRIGHT 2016 MIJNO VAN DIJK

VERKOOP

Mijno van Dijk: 0653 - 201983
Johannes de Best:  0630 - 705158

CONTACT US:

Mijno van Dijk Mechanisatie

Hemmemaweg 20
9076 PH St. Annaparochie
Tel: + 31 (0)518 402215
Email:
info@mijnovandijk.nl