AgrOccasions

AGROTECHNIEK MET HOGE
KWALITEIT EN EEN LAGE DREMPEL


Onze goed opgeleide en gemotiveerde monteurs kunnen in de prima geoutilleerde werkplaats u, adequaat en efficiënt bedienen.

Het opleiden van jonge technische mensen staat bij ons hoog in het vaandel. Als erkend Kenteq (v.h. SOM)-leerbedrijf zijn er, onder deskundige begeleiding voortdurend twee jonge mechanisatie monteurs in opleiding. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met onderstaande faciliteiten en services.

werkplaats > aanbieding-van-de-maand

Manter 16000 RVS VEG 2 x 8-baks combinatieweger

 

Deze Manter weegcombinatie is teruggekomen uit een buitenlands project voor groenteverpakking. Het is een combinatieweger voor nauwkeurige weging van verschillende voedings- en non-foodproducten. De combinatie is gebouwd onder certificering van OIML R61 voorwaarden, en voldoet aan de strengste voorwaarden voor verwerking van Agri-Food producten. De weger is ontworpen om twee verschillende verpakkingsmachines aan weerzijden te voeden.Hij is van bouwjaar 2012, maar heeft amper gewerkt en is nog zo goed als nieuw.

De combinatie bestaat uit de volgende componenten:

Knikelevator 2 x 50-500
De elevatoren zijn gemaakt van RVS en zijn voorzien van twee food grade opvoerbanden met hoge meenemers met een hart op hart afstand van 120 mm. De banden zijn geschikt voor het verwerken van diepvries producten.

Bufferbanden
De knikelevator voedt de twee doseerbanden bovenop de weger die als buffer fungeren en het product naar de trilgoten voeren.

Manter 16000 RVS VEG 2 x 8-baks combinatieweger
De Manter 16000 is voorzien van 2 x 8 trilgoten, die zorgen voor een productvriendelijke en probleemloze toevoer naar de weegbakken. De computer stelt vervolgens de optimale combinatie uit de te selecteren weegbakken samen. Hierdoor kan de weger met een grote capaciteit toch een nauwkeurig resultaat bereiken. Alle beschikbare informatie wordt weergegeven op een LCD-scherm. De gewenste instellingen van elke afzonderlijke verpakking kan in het geheugen worden ingevoerd en met één druk op de knop worden geactiveerd.

Afvoerbanden
De combinatie is voorzien van twee productafvoerbanden  30 x 200 cm (Dis 30- 200) die het product van de weger naar twee verpakkers links en recht van de machine transporteren.
Het is mogelijk met deze combinatie te werken in een Quad-systeem. Dit houdt in dat het mogelijk is om met dubbele capaciteit, links of rechts van de machine, één van beide verpakkers te voeden. In dit geval werkt de machine niet meer als twee afzonderlijke 8-baks weegsystemen, maar als één 16-baks weger.

 
Capaciteit (afhankelijk van omstandigheden zoals onder meer product, grootte, vorm, etc):
10 kg: tot 20 verpakkingen / min.
15 kg: tot 12 verpakkingen / min
20 kg: tot 9 verpakkingen / min
25 kg: tot 6 verpakkingen / min  <<  Terug

FOLLOW US:


CHECK ALSO:

        

COPYRIGHT 2016 MIJNO VAN DIJK

VERKOOP

Mijno van Dijk: 06 - 53201983

CONTACT US:

Mijno van Dijk Mechanisatie

Hemmemaweg 20
9076 PH St. Annaparochie
Tel: + 31 (0)518 402215
Email:
info@mijnovandijk.nl