AgrOccasions

AGROTECHNIEK MET HOGE
KWALITEIT EN EEN LAGE DREMPEL


Onze goed opgeleide en gemotiveerde monteurs kunnen in de prima geoutilleerde werkplaats u, adequaat en efficiënt bedienen.

Het opleiden van jonge technische mensen staat bij ons hoog in het vaandel. Als erkend Kenteq (v.h. SOM)-leerbedrijf zijn er, onder deskundige begeleiding voortdurend twee jonge mechanisatie monteurs in opleiding. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met onderstaande faciliteiten en services.

werkplaats > service

Afdelingen

Service / Werkplaats 

  

Het opleiden van jonge technische mensen staat bij ons hoog in het vaandel. Als erkend Kenteq (v.h. SOM)-leerbedrijf zijn er, onder deskundige begeleiding voortdurend twee jonge mechanisatie monteurs in opleiding. Het bedrijf beschikt over een moderne, goed geoutilleerde en ruime werkplaats, die in 2001 een behoorlijke uitbreiding en metamorfose heeft ondergaan. Onze goed opgeleide en gemotiveerde monteurs kunnen u in deze prima geoutilleerde werkplaats, adequaat en efficiënt bedienen.

Ons bedrijf is VCA gecertificeerd. Dit z.g. “Veiligheids Certificaat Aannemers”,geeft u de zekerheid dat onderhoud en reparaties ook veilig worden uitgevoerd zowel in onze werkplaats, als bij u op locatie. Onze mensen zijn hierin getraind en hebben allemaal het VCA1 certificaat. Ook gereedschappen en materialen zijn op veiligheid gekeurd, volgens “Arbeidsmiddelenrichtlijn”, zoals de ARBO wet ons dat voorschrijft. Ook in uw bedrijf kunnen VCA keuringen van materialen en machines door ons worden uitgevoerd. Reeds sinds 1998 dient iedere onderneming met één of meer werknemers aan dit besluit te voldoen. Klik hiervoor op VKN (VCA Keur Noord).

Onder het motto "Soepele Service bij jo op 't Hiem" beschikken wij over een drietal servicewagens, waarmee op locatie storingen verholpen en reparaties uitgevoerd kunnen worden, ook ’s avonds en in het weekend !

 

FOLLOW US:


CHECK ALSO:

        

COPYRIGHT 2016 MIJNO VAN DIJK

VERKOOP

Mijno van Dijk: 0653 - 201983
Johannes de Best:  0630 - 705158

CONTACT US:

Mijno van Dijk Mechanisatie

Hemmemaweg 20
9076 PH St. Annaparochie
Tel: + 31 (0)518 402215
Email:
info@mijnovandijk.nl